Wilujeng sumping di situs web urang!
Cangzhou Chengyi karton mesin Co., Ltd
Cangzhou Chengyi karton mesin Co., Ltd
Cangzhou Chengyi karton mesin Co., Ltd

Tentang Kami

Cangzhou Chengyi karton mesin Co., Ltd. nyaéta pabrik langsung saha profésional dina mesin motong paeh digabungkeun jeung nalungtik, ngembang, manufaktur jeung ngajual. Ku insiting ka gol jangka panjang "nyokot téhnologi salaku prékursor, kualitas produk salaku inti", urang ogé digitus parabot modern processing gawe bareng jeung canggih téknologi motong paeh, nu brings kauntungan leuwih ékonomi ka konsumén urang.

Ku Keep pindah sarta innovating kami kaeusi model mesin urang, ningkat kualitas mesin kami, sarta ngalegaan pasar kami laun. Simkuring geus dileler ku "nu perusahaan mumpuni di Propinsi Hebei Province"

"Produk Quality Inspection" "aturan Quality Produk assured Company". Kusabab ngadegkeun, kami geus ngagaduhan ISO9001 nu: 2008 Quality bijil International na CE bijil keur Uni Éropa, eta ensures nu precision tinggi, efisiensi ajeg tur luhur luhur mesin urang.

runtuyan Ruijie maot mesin motong anu mérek dagang kadaptar salaku "Ruijie" jeung "Hengsheng". Papanggih pasar global ngarobah gancang-na tungtutan tumuwuh konsumén urang, parusahaan Ruijie ngawangun hiji Sunda profésional & D tim sarta Q ketat & Tim C, urang mayar langkung perhatian ka rinci saeutik, pikir sakumaha customer a, ulah salaku customer, sarta try kami pangalusna pikeun rancang mesin kualitas pangalusna sarta jadi babaturan dipercaya jeung konsumén urang.

2

2