Wilujeng sumping di situs web urang!

produk

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

Cangzhou Chengyi karton mesin Co., Ltd nyaeta hiji pabrik langsung saha profésional dina mesin motong paeh digabungkeun jeung nalungtik, ngembang, manufaktur jeung ngajual. Ku insiting ka gol jangka panjang "nyokot téhnologi salaku prékursor, kualitas produk salaku inti", urang ogé digitus parabot modern processing gawe bareng jeung canggih téknologi motong paeh, nu brings kauntungan leuwih ékonomi ka konsumén urang.

wartos

CANGZHOU RUIJIE CARTON MACHINERY CO.,LTD

Cangzhou Ruijie karton mesin Co., Ltd nyaeta hiji pabrik langsung saha profésional dina mesin motong paeh digabungkeun jeung nalungtik, ngembang, manufaktur jeung ngajual.

Uzbekistan—-PACKEX 9-11 OCT 2019
Our company do business with UZ more than...
RUSSIA—ROSUPACK RUSSIA 18-21 Jun 2019
Russia market is big ,our customers mostl...