Wilujeng sumping di situs web urang!

produk

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

    Cangzhou Chengyi karton mesin Co., Ltd
    Cangzhou Chengyi karton mesin Co., Ltd

Cangzhou Chengyi karton mesin Co., Ltd nyaeta hiji pabrik langsung saha profésional dina mesin motong paeh digabungkeun jeung nalungtik, ngembang, manufaktur jeung ngajual. Ku insiting ka gol jangka panjang "nyokot téhnologi salaku prékursor, kualitas produk salaku inti", urang ogé digitus parabot modern processing gawe bareng jeung canggih téknologi motong paeh, nu brings kauntungan leuwih ékonomi ka konsumén urang.

wartos

Cangzhou kajujuran Impor Jeung Ékspor Trade CO., LTD

Cangzhou Ruijie karton mesin Co., Ltd nyaeta hiji pabrik langsung saha profésional dina mesin motong paeh digabungkeun jeung nalungtik, ngembang, manufaktur jeung ngajual.

Dina tanggal 6, 2019, para nasabah Mesir sumping ka parusahaan urang ngabahas bisnis
Dina tanggal 6, 2019, para nasabah Mesir sumping ...
Dina 25 Méi 2019, walikota Cangzhou Kota, Propinsi Hebei Province, sarta Sekretaris Panitia Pesta County Dongguang dilongok pausahaan.
Dina 25 Méi 2019, walikota Cangzhou Ci ...