Mirë se vini në faqet e internetit tonë!
Cangzhou Chengyi kartoni Machinery Co., Ltd
Cangzhou Chengyi kartoni Machinery Co., Ltd
Cangzhou Chengyi kartoni Machinery Co., Ltd

Më 25 maj 2019, kryetari i Cangzhou City, Hebei Province, dhe sekretari i Komitetit të Partisë Dongguang County vizitoi kompaninë.

Më 25 maj 2019, kryetari i Cangzhou City, Hebei Province, dhe sekretari i Komitetit të Partisë Dongguang County vizitoi kompaninë.

2


Ora Post: Sep-30-2019