Mirë se vini në faqet tona të internetit!
1
1
2
3

Makinë automatike për shpuese të valëzuar

Përshkrim i shkurtër:

Makinë automatike për shpuese të valëzuar

Makina automatike e prerjes është pajisja kryesore për prerjen e letrës, kartonit, markave tregtare dhe të gjitha llojeve të produkteve të paketimit të letrës.

Makineritë tona pajisen me strukturë të ndërprerë me precizion të lartë, bllokim pneumatik të pllakave, tufë ajri dhe mbrojtje nga mbingarkesa për të siguruar të lartë

shpejtësia dhe funksionimi i lartë i qëndrueshëm i makinerive. Dhe për të përmbushur efikasitetin e punës së makinerive tona, ne shtojmë edhe letrën e kodit paraprak

pjesë, struktura e ushqyerjes së letrës dy herë, struktura e ushqyerjes së letrës me shpejtësi të ndryshueshme, struktura automatike e grumbullimit të letrës, struktura pneumatike e marrjes së mostrave, auto

lubrifikimi i vajit të kohës dhe ftohja e detyruar e ajrit për pajisjet lubrifikuese kryesore të makinës në këtë makinë.


Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Makinë automatike për shpuese të valëzuar

2Makina automatike e prerjes është pajisja kryesore për prerjen e letrës, kartonit, markave tregtare dhe të gjitha llojeve të produkteve të paketimit të letrës.

Makineritë tona pajisen me strukturë të ndërprerë me precizion të lartë, bllokim pneumatik të pllakave, tufë ajri dhe mbrojtje nga mbingarkesa për të siguruar të lartë

shpejtësia dhe funksionimi i lartë i qëndrueshëm i makinerive. Dhe për të përmbushur efikasitetin e punës së makinerive tona, ne shtojmë edhe letrën e kodit paraprak

pjesë, struktura e ushqyerjes së letrës dy herë, struktura e ushqyerjes së letrës me shpejtësi të ndryshueshme, struktura automatike e grumbullimit të letrës, struktura pneumatike e marrjes së mostrave, auto

lubrifikimi i vajit të kohës dhe ftohja e detyruar e ajrit për pajisjet lubrifikuese kryesore të makinës në këtë makinë.

Të gjitha pjesët tona elektrike dhe me lëvizje janë marka të famshme ndërkombëtare, në mënyrë që të mund të sigurojmë saktësi të lartë të prerjes dhe të qëndrueshme kur makinat

vrapimi. PLC dhe monitori elektronik kontrollojnë sistemin, gjë që bën që problemet të rregullohen dhe zgjidhen më lehtë. Kutia elektrike është

ftohur nga pajisja e konvekcionit të ajrit për të mbrojtur komponentët elektrikë që funksionojnë të qëndrueshëm nën temperaturën e kontrolluar.

Model MY-800 MY-1080 MY-1100 MY-1300 MY-1500 MY-1650
Max.Madhësia e letrës 800×620 mm 1080×760 mm 1100x780 mm 1320x980 mm 1510x1120 mm 1670x1200 mm
Min.Madhësia e letrës 340×280 mm 400×350 mm 400×350 mm 400×350 mm 45400mm 550×500mm
Madhësia maksimale e prerjes 770×600 mm 1070×76 mm 1080x760 mm 1300x960 mm 1490x1100 mm 1650x1180 mm
Min.Madhësia e skajit të kapjes 5 mm  5 mm 5 mm 6-8mm 6-8mm 6-8mm
Maksimumi. Presioni i prerjes 300 N/cm2 350 N/cm2 350 N/cm2 350 N/cm2 380N/cm2 400N/cm2
KartonLetër e valëzuar 200-2000 g/m33 mm 200-2000 g/m34 mm 200-2000 g/m34 mm 200-2000 g/m37 mm 200-2000 g/m37 mm 200-2000 g/m37 mm
Shpejtësia maksimale e prerjes 7000 fletë/h 7000 fletë/h 7000 fletë/h 5000 fletë/h 5000 fletë/h 4200 fletë/h
Lartësia maksimale e grumbullit të ushqimit 1000 mm (mbi nivelin) 1100 mm (mbi nivelin) 1100 mm (mbi nivelin) 1400 mm (mbi nivelin) 1400 mm (mbi nivelin) 1400 mm (mbi nivelin)
Maks.Mbledhja e lartësisë së shtyllave 900 mm (mbi nivelin) 1100 mm (mbi nivelin) 1100 mm (mbi nivelin) 1250 mm (mbi nivelin) 1250 mm (mbi nivelin) 1300 mm (mbi nivelin)
Fuqia totale 13.5 KW 16.5 KW 17 KW 18 KW 19 KW 21 KW
Pesha 9T 15 T 15,5 T 16T 19T 23T
(Heqja e Q) 10 T 16.5 T 17T 18.5 T 25.6 T 26T
Dimensionet 4300x3200x1700mm 5950x3900x2250mm 5950x3950x2250mm 7300x4200x2350mm 7900x4350x2400mm 9000x5500x2460 mm
(Heqja e Q) 5300x3200x1700mm 6970x3900x2250mm 7000x3950x2250mm 8600x4300x2350mm 10200x4560x2400 mm 10500x5500x2460mm

 

 
  • E mëparshme:
  • Tjetër:

  • Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni