Mirë se vini në faqet e internetit tonë!

PRODUKTET

RRETH NESH

Profili i Kompanisë

    Cangzhou Chengyi kartoni Machinery Co., Ltd
    Cangzhou Chengyi kartoni Machinery Co., Ltd

Cangzhou Chengyi kartoni Machinery Co, Ltd, është një fabrikë të drejtpërdrejtë i cili është profesional në makinat vdesin prerja kombinuara me kërkime, zhvillimin, prodhimin dhe shitjen. Nga insiting për qëllimet afatgjata të "marrjes teknologji si pararendës, cilësinë e produktit si bazë", ne gjithashtu të pajisur moderne të përpunimit të pajisjeve pune me teknologji të përparuar vdesin prerja, e cila sjell fitim shumë më ekonomike për klientët tanë.

LAJME

Cangzhou Ndershmëria Import dhe Export Trade CO., LTD

Cangzhou Ruijie kartoni Machinery Co, Ltd, është një fabrikë të drejtpërdrejtë i cili është profesional në makinat vdesin prerja kombinuara me kërkime, zhvillimin, prodhimin dhe shitjen.

Më 6 korrik 2019, konsumatorët egjiptiane erdhi në kompaninë tonë për të diskutuar të biznesit
Më 6 korrik 2019, konsumatorët egjiptiane erdhi ...
Më 25 maj 2019, kryetari i Cangzhou City, Hebei Province, dhe sekretari i Komitetit të Partisë Dongguang County vizitoi kompaninë.
Më 25 maj 2019, kryetari i Cangzhou Ci ...