Добредојдовте на нашата веб-сајтови!
Cangzhou Chengyi Картон Машини Co, Ltd
Cangzhou Chengyi Картон Машини Co, Ltd
Cangzhou Chengyi Картон Машини Co, Ltd

На 25 мај, 2019 година, градоначалникот на Cangzhou Сити, провинција Хебеј, и секретарот на Комитетот Dongguang округот партија во посета на компанијата.

На 25 мај, 2019 година, градоначалникот на Cangzhou Сити, провинција Хебеј, и секретарот на Комитетот Dongguang округот партија во посета на компанијата.

2


Време на мислењето: Септември-30-2019