Добредојдовте на нашите веб-страници!
1
1
2
3

Автоматска машина за удирање брановидни матрици

Краток опис:

Автоматска машина за удирање брановидни матрици

Автоматската машина за сечење матрица е главната опрема за сечење хартија, картон, трговски марки и сите видови производи за пакување хартија.

Нашите машини се опремени со висока прецизна интермитентна структура, пневматско заклучување на плочата, воздушна спојка и заштита од преоптоварување за да се обезбеди висока

брзина и голема стабилна работа на машините. А со цел да ја исполниме работната ефикасност на нашите машини, ја додаваме и хартијата со преткод

дел, структура за хранење хартија двапати, структура за хранење хартија со променлива брзина, структура за автоматско собирање хартија, структура за пневматско земање примероци, автоматско

подмачкување со масло за време и принудно воздушно ладење за уредите за подмачкување на главниот погон на оваа машина.


Детали за производот

Ознаки на производи

Автоматска машина за удирање брановидни матрици

2Автоматската машина за сечење матрица е главната опрема за сечење хартија, картон, трговски марки и сите видови производи за пакување хартија.

Нашите машини се опремени со висока прецизна интермитентна структура, пневматско заклучување на плочата, воздушна спојка и заштита од преоптоварување за да се обезбеди висока

брзина и голема стабилна работа на машините. А со цел да ја исполниме работната ефикасност на нашите машини, ја додаваме и хартијата со преткод

дел, структура за хранење хартија двапати, структура за хранење хартија со променлива брзина, структура за автоматско собирање хартија, структура за пневматско земање примероци, автоматско

подмачкување со масло за време и принудно воздушно ладење за уредите за подмачкување на главниот погон на оваа машина.

Сите наши електрични и погонски делови се меѓународни познати брендови за да можеме да обезбедиме висока прецизност на сечењето и стабилно кога машините

трчање. PLC и електронскиот монитор го контролираат системот, што ги прави проблемите полесно да се прилагодуваат и решаваат. Електричната кутија е

се лади со уред за конвекција на воздух за да ги заштити електричните компоненти кои работат стабилно под контролирана температура.

Модел MY-800 MY-1080 МОЕ-1100 МОЕ-1300 МОЕ-1500 МОЕ-1650
Макс.Големина на хартија 800×620 mm 1080×760 mm 1100x780mm 1320х980мм 1510х1120мм 1670х1200мм
Мин.Големина на хартија 340×280 mm 400×350 mm 400×350 mm 400×350 mm 45400мм 550×500мм
Макс.Големина на сечење матрица 770×600 mm 1070×76 мм 1080x760mm 1300х960мм 1490х1100мм 1650х1180мм
Мин.Големина на работ на грипер 5 мм  5 мм 5 мм 6-8мм 6-8мм 6-8мм
Макс.Притисок за сечење на матрицата 300 N/цм2 350 N/цм2 350 N/цм2 350 N/цм2 380N/цм2 400N/цм2
КартонБрановидна хартија 200-2000 g/m33 мм 200-2000 g/m34 мм 200-2000 g/m34 мм 200-2000 g/m37 мм 200-2000 g/m37 мм 200-2000 g/m37 мм
Макс.Брзина на сечење матрица 7000 листови/ч 7000 листови/ч 7000 листови/ч 5000 листови/ч 5000 листови/ч 4200 листови/ч
Макс.Висина на купот за исхрана 1000 mm (над нивото) 1100 mm (над нивото) 1100 mm (над нивото) 1400 mm (над нивото) 1400 mm (над нивото) 1400 mm (над нивото)
Макс.Собирање висина на куп 900 mm (над нивото) 1100 mm (над нивото) 1100 mm (над нивото) 1250 mm (над нивото) 1250 mm (над нивото) 1300 mm (над нивото)
Вкупна моќност 13,5 KW 16,5 KW 17 KW 18 KW 19 KW 21 KW
Тежина 15 Т 15,5 Т 16Т 19Т 23Т
(Соголување Q) 10 Т 16,5 Т 17Т 18,5 Т 25,6 Т 26Т
Димензии 4300х3200х1700мм 5950х3900х2250мм 5950х3950х2250мм 7300х4200х2350мм 7900х4350х2400мм 9000х5500х2460мм
(Соголување Q) 5300х3200х1700мм 6970х3900х2250мм 7000х3950х2250мм 8600х4300х2350мм 10200х4560х2400мм 10500х5500х2460мм

 

 
  • Претходно:
  • Следно:

  • Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја