Sugeng rawuh ing situs web kita!
1
1
2
3

Mesin corrugated die punching otomatis

Katrangan singkat:

Mesin corrugated die punching otomatis

Mesin Pemotongan Die Otomatis minangka peralatan utama kanggo kertas, karton, merek dagang lan kabeh jinis produk pengepakan kertas die cutting.

Mesin kita nglengkapi struktur intermiten kanthi presisi dhuwur, kunci piring pneumatik, kopling udara lan proteksi kakehan kanggo mesthekake

kacepetan lan dhuwur mlaku anteng saka mesin. Lan kanggo nggawe efisiensi kerja mesin kita, kita uga nambah kertas kode pra

bagean, struktur pakan kertas kaping pindho, struktur pakan kertas kecepatan variabel, struktur pengumpulan kertas otomatis, struktur sampling pneumatik, otomatis

lubricating lenga wektu lan cooling online dipeksa kanggo piranti lubricating drive utama kanggo mesin iki.


Detail Produk

Tag produk

Mesin corrugated die punching otomatis

2Mesin Pemotongan Die Otomatis minangka peralatan utama kanggo kertas, karton, merek dagang lan kabeh jinis produk pengepakan kertas die cutting.

Mesin kita nglengkapi struktur intermiten kanthi presisi dhuwur, kunci piring pneumatik, kopling udara lan proteksi kakehan kanggo mesthekake

kacepetan lan dhuwur mlaku anteng saka mesin. Lan kanggo nggawe efisiensi kerja mesin kita, kita uga nambah kertas kode pra

bagean, struktur pakan kertas kaping pindho, struktur pakan kertas kecepatan variabel, struktur pengumpulan kertas otomatis, struktur sampling pneumatik, otomatis

lubricating lenga wektu lan cooling online dipeksa kanggo piranti lubricating drive utama kanggo mesin iki.

Kabeh listrik lan bagean sing didorong minangka merek terkenal internasional supaya bisa njamin presisi pemotongan mati sing dhuwur lan stabil nalika mesin.

mlaku. PLC lan monitor elektronik ngontrol sistem, sing ndadekake masalah diatur lan ditanggulangi luwih gampang. Kothak listrik yaiku

digawe adhem dening piranti konveksi online kanggo nglindhungi komponen listrik mlaku anteng ing suhu kontrol.

Model MY-800 MY-1080 Kula-1100 Kula-1300 Kula-1500 Kula-1650
Ukuran kertas maks 800 × 620 mm 1080 × 760 mm 1100x780mm 1320x980mm 1510x1120mm 1670x1200mm
Min. Ukuran kertas 340 × 280 mm 400 × 350 mm 400 × 350 mm 400 × 350 mm 45400mm 550×500mm
Ukuran maks. Die-cutting 770 × 600 mm 1070 × 76 mm 1080x760mm 1300x960mm 1490x1100mm 1650x1180mm
Min.Gripper ukuran pinggiran 5 mm  5 mm 5 mm 6-8mm 6-8mm 6-8mm
Max.Die tekanan pemotongan 300N/cm2 350N/cm2 350N/cm2 350N/cm2 380N/cm2 400N/cm2
KartonKertas corrugated 200-2000g / m33 mm 200-2000g / m34 mm 200-2000g / m34 mm 200-2000g / m37 mm 200-2000g / m37 mm 200-2000g / m37 mm
kacepetan Max.Die-nglereni 7000 lembar / jam 7000 lembar / jam 7000 lembar / jam 5000 lembar / jam 5000 lembar / jam 4200 lembar / jam
Max.Pakanan tumpukan dhuwur 1000mm (ndhuwur level) 1100mm (ndhuwur level) 1100mm (ndhuwur level) 1400mm (ndhuwur level) 1400mm (ndhuwur level) 1400mm (ndhuwur level)
Max.Ngempalaken dhuwur tumpukan 900mm (ndhuwur level) 1100mm (ndhuwur level) 1100mm (ndhuwur level) 1250mm (ndhuwur level) 1250mm (ndhuwur level) 1300mm (ndhuwur level)
Total Daya 13,5KW 16,5KW 17KW 18KW 19KW 21KW
Bobot 9T 15T 15.5T 16T 19T 23T
(Cepetan Q) 10 T 16.5T 17T 18.5T 25.6T 26T
ukuran 4300x3200x1700mm 5950x3900x2250mm 5950x3950x2250mm 7300x4200x2350mm 7900x4350x2400mm 9000x5500x2460mm
(Cepetan Q) 5300x3200x1700mm 6970x3900x2250mm 7000x3950x2250mm 8600x4300x2350mm 10200x4560x2400mm 10500x5500x2460mm

 

 




  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita