Welcome to situs kita!
Cangzhou Chengyi Carton Machinery Co., Ltd
Cangzhou Chengyi Carton Machinery Co., Ltd
Cangzhou Chengyi Carton Machinery Co., Ltd

Babagan awake dhewe

Cangzhou Chengyi Carton Machinery Co., Ltd. punika pabrik langsung sing profesional ing mesin nglereni mati digabungake karo nggoleki, ngembangaken, Manufaktur lan sade. Miturut insiting kanggo gol long-term "njupuk teknologi minangka ngisaratke, kualitas produk minangka inti", kita uga nglengkapi peralatan modern Processing apa karo majeng teknologi nglereni mati, kang ndadekke MediaWiki luwih ekonomi kanggo kita pelanggan.

Miturut tetep obah lan ningkatake, kita kawujud model mesin kita, saya mesin kita, lan lengkap pasar kita mboko sithik. Kita wis dianugerahi dening "ing Enterprise Qualified ing Provinsi Hebei"

"Product Quality pengawasan" "Quality Product Casa Company". Wiwit diadegaké, kita wis tak ISO9001 ing: 2008 Quality Certificate International lan CE Certificate kanggo Uni Eropa, iku njamin tliti dhuwur, efficiency anteng lan dhuwur dhuwur saka mesin kita.

seri Ruijie mati mesin nglereni padha merek dagang kadhaptar minangka "Ruijie" lan "Hengsheng". Kanggo nyukupi pasar global ganti cepet-lan panjaluk akeh saka kita pelanggan, perusahaan Ruijie di bangun R profesional & D tim lan Q ketat & tim C, kita mbayar manungsa waé liyane kanggo rincian sethitik, mikir minangka customer, aja minangka customer, lan nyoba kita paling apik kanggo Pabrik mesin kualitas paling apik lan dadi kanca dipercaya karo kita pelanggan.

2

2