Welcome to situs kita!

PRODUCTS

BABAGAN AWAKE DHEWE

PROFIL COMPANY

    Cangzhou Chengyi Carton Machinery Co., Ltd
    Cangzhou Chengyi Carton Machinery Co., Ltd

Cangzhou Chengyi Carton Machinery Co., Ltd punika pabrik langsung sing profesional ing mesin nglereni mati digabungake karo nggoleki, ngembangaken, Manufaktur lan sade. Miturut insiting kanggo gol long-term "njupuk teknologi minangka ngisaratke, kualitas produk minangka inti", kita uga nglengkapi peralatan modern Processing apa karo majeng teknologi nglereni mati, kang ndadekke MediaWiki luwih ekonomi kanggo kita pelanggan.

NEWS

Cangzhou Kejujuran Import Lan Ekspor Trade CO., LTD

Cangzhou Ruijie Carton Machinery Co., Ltd punika pabrik langsung sing profesional ing mesin nglereni mati digabungake karo nggoleki, ngembangaken, Manufaktur lan sade.

On July 6, 2019, pelanggan Mesir teka kanggo kita perusahaan kanggo ngrembug bisnis
On July 6, 2019, pelanggan Mesir teka ...
On May 25, 2019, Walikota Cangzhou City, Hebei Provinsi, lan Sekretaris Komite Partai County Dongguang dibukak perusahaan.
On May 25, 2019, Walikota Cangzhou Ci ...