Welcome to situs kita!

PRODUCTS

BABAGAN AWAKE DHEWE

PROFIL COMPANY

Cangzhou Chengyi Carton Machinery Co., Ltd punika pabrik langsung sing profesional ing mesin nglereni mati digabungake karo nggoleki, ngembangaken, Manufaktur lan sade. Miturut insiting kanggo gol long-term "njupuk teknologi minangka ngisaratke, kualitas produk minangka inti", kita uga nglengkapi peralatan modern Processing apa karo majeng teknologi nglereni mati, kang ndadekke MediaWiki luwih ekonomi kanggo kita pelanggan.

NEWS

CANGZHOU RUIJIE CARTON MACHINERY CO.,LTD

Cangzhou Ruijie Carton Machinery Co., Ltd punika pabrik langsung sing profesional ing mesin nglereni mati digabungake karo nggoleki, ngembangaken, Manufaktur lan sade.

Uzbekistan—-PACKEX 9-11 OCT 2019
Our company do business with UZ more than...
RUSSIA—ROSUPACK RUSSIA 18-21 Jun 2019
Russia market is big ,our customers mostl...